Nasz zespół

Właścicielka

Alina pełni pieczę nad całym obiektem.
Dobry gust, pasja, profesjonalizm, a przede wszystkim jej uśmiech tworzą miejsce jedynym w swoim rodzaju. Buduje przestrzeń, w której kocha się ludzi. Ekspert w organizowaniu przyjęć i wesel, dzieli się pomysłami i zdobytym przez lata doświadczeniem. Ciągle w biegu…

Szef kuchni

Arek z gastronomią związany tak naprawdę od 2006 roku. Lata pracy w kuchni pozwoliły mu na zdobycie dużego doświadczenia, tytułu Mistrzowskiego oraz tytuł Inżyniera sztuki kulinarnej i zarządzania gastronomią. To tylko nieliczne atuty naszego Szefa Kuchni. Pasja i chęć rozwoju zaangażowanie, wprowadzanie innowacji i nowych trendów kulinarnych oraz współpraca z zespołem, daje mu pewność, że razem osiągniemy więcej.

Kucharz

Sebastian — nasz dobry duch w kuchni! Zawsze uśmiechnięty i wesoły, a jednocześnie zwarty i gotowy do działania. Wielbiciel tradycyjnych smaków — kuchnia polska to zdecydowanie jego najmocniejsza strona. Uwielbia pracować na lokalnych produktach od beskidzkich dostawców, spadkobierca dawnych receptur na domowe wędliny i genialne wino…

Kucharz

Jak w dwóch słowach opisać Tomka? Zdecydowanie — kreatywny perfekcjonista. Gotowanie to nie tylko jego praca, ale przede wszystkim zamiłowanie. Głowa pełna pomysłów, wizjoner kulinarny, doskonale łączy ze sobą  obraz i smak. Dba o detale, co znajduje swoje odzwierciedlenie w starannie przygotowanych daniach.

Kucharz

Poznajcie Tomka – naszego najmłodszego członka ekipy Dolce Vita! Pasję do gotowania ma we krwi! Jego hobby to kuchnia japońska, a po przede wszystkim sushi!  

Manager ds. klientów i organizacji

Sylwia sumiennie dba, by kalendarz Dolce Vita pełen był ciekawych wydarzeń i eventów. Pomoże Wam zorganizować Wasze wymarzone przyjęcie, dobierając do niego odpowiednie menu. 

Kierownik sali (kelner)

Marcin swoją przygodę kulinarną rozpoczął już w wieku 12 lat w rodzinnej firmie. Kształcił się w Szkole gastronomicznej w Wiśle, a później kontynuował naukę na Akademii Wychowania Fizycznego na kierunku aktywność fizyczna i żywienie w zdrowiu publicznym. Lata nauki i zamiłowanie do gastronomii pozwoliły mu zdobyć potężne doświadczenie w branży i wykorzystać w pracy.

Kelnerka

Ola zawsze powita Was uśmiechem. Jej głównym zadaniem jest obsługa restauracyjna, a dzięki doskonałej znajomości menu, zawsze służy pomocą w dobrze dań z naszej karty. Odpowiedzialna i pełna entuzjazmu dba o Was i Waszych Gości również podczas przyjęć okolicznościowych. 

Recepcja hotelowa

W recepcji przywita Was nasza sympatyczna obsługa, chętnie odpowie na Wasze pytania i zaprosi do rezerwowanego pokoju.

Specjalista ds. mediów społecznościowych

Oliwia zajmuje się komunikacją w social mediach oraz dba o wizerunek firmy w Internecie. Estetyka i wyobraźnia to władze w jej ręku. Swoje pasje i doświadczenie przekształca w tworzenie treści i pokazywanie piękna niewidocznego dla wszystkich, kocha wyzwania.

Przejdź do góry strony