Restauracja w czasie Wielkanocy
Niedziela - 20.04.2025
ŚNIADANIE W FORMIE STOŁU SZWEDZKIEGO
8:30-11:00
Tradycyjne polskie i śląskie potrawy wielkanocne, deska serów, wędliny i wędzonki, warzywa, pasty jajeczna i z tuńczyka, jajka faszerowane, barszcz biały, jajecznica, kiełbaski, słodkości wielkanocne - babki, mazurki, ciasta oraz soki, kawa i herbata
79 zł/osoba dorosła
UROCZYSTY OBIAD WIELKANOCNY
14:00
Rosół z makaronem
Półmisek mięs: rolada wołowa, schabowy po parysku, pierś z kaczki confit, kotlet po szwajcarsku z zestawem surówek, kluskami śląskimi, ziemniakami, frytkami i sosem pieczeniowym
Napoje: Woda, soki oraz bufet z kawą i herbatą
Bufet słodkości wielkanocnych
165 zł/osoba dorosła
Poniedziałek - 21.04.2025
ŚNIADANIE W FORMIE STOŁU SZWEDZKIEGO
8:30-11:00
Tradycyjne polskie i śląskie potrawy wielkanocne, deska serów, wędliny i wędzonki, warzywa, pasty jajeczna i z tuńczyka, jajka faszerowane, barszcz biały, jajecznica, kiełbaski, słodkości wielkanocne - babki, mazurki, ciasta oraz soki, kawa i herbata
79 zł/osoba dorosła
UROCZYSTY OBIAD WIELKANOCNY
14:00
Krem z kalarepy
Półmisek mięs: kotlet de volaille, królik w śmietanie podawany w rawierce, pierś z kurczaka z mozarellą i pomidorami, pieczeń z karczku z zestawem surówek, kluskami śląskimi, ziemniaczkami opiekanymi, frytkami i sosem pieczeniowym
Napoje: Woda, soki oraz bufet z kawą i herbatą
Bufet słodkości wielkanocnych
150 zł/osoba dorosła
Rezerwacje stolików można składać pod numerem 502 648 369 lub mailowo kontakt@dolce-vita.pl
Informacje dodatkowe:
- możliwość przygotowania dania dla osób mających dietę specjalną (wegańskie/wegetariańskie/bez glutenu i inne) - prosimy o wcześniejszą informację telefoniczną w razie potrzeby
- w celu uniknięcia rozliczeń w dni Świąteczne, rezerwację należy opłacić wcześniej w całości
- ilość miejsc jest ograniczone