Restauracja w czasie Wielkanocy

Niedziela - 20.04.2025

ŚNIADANIE W FORMIE STOŁU SZWEDZKIEGO
8:30-11:00

Tradycyjne polskie i śląskie potrawy wielkanocne, deska serów, wędliny i wędzonki, warzywa, pasty jajeczna i z tuńczyka, jajka faszerowane, barszcz biały, jajecznica, kiełbaski, słodkości wielkanocne - babki, mazurki, ciasta oraz soki, kawa i herbata

79 zł/osoba dorosła 
 

UROCZYSTY OBIAD WIELKANOCNY 
14:00

Rosół z makaronem

Półmisek mięs: rolada wołowa, schabowy po parysku, pierś z kaczki confit, kotlet po szwajcarsku z zestawem surówek, kluskami śląskimi, ziemniakami, frytkami i sosem pieczeniowym

Napoje: Woda, soki oraz bufet z kawą i herbatą

Bufet słodkości wielkanocnych

165 zł/osoba dorosła
 

 

Poniedziałek - 21.04.2025
 

ŚNIADANIE W FORMIE STOŁU SZWEDZKIEGO
8:30-11:00

Tradycyjne polskie i śląskie potrawy wielkanocne, deska serów, wędliny i wędzonki, warzywa, pasty jajeczna i z tuńczyka, jajka faszerowane, barszcz biały, jajecznica, kiełbaski, słodkości wielkanocne - babki, mazurki, ciasta oraz soki, kawa i herbata

79 zł/osoba dorosła 
 

UROCZYSTY OBIAD WIELKANOCNY 
14:00

Krem z kalarepy

Półmisek mięs: kotlet de volaille, królik w śmietanie podawany w rawierce, pierś z kurczaka z mozarellą i pomidorami, pieczeń z karczku z zestawem surówek, kluskami śląskimi, ziemniaczkami opiekanymi, frytkami i sosem pieczeniowym

Napoje: Woda, soki oraz bufet z kawą i herbatą

Bufet słodkości wielkanocnych

150 zł/osoba dorosła 
 

 

Rezerwacje stolików można składać pod numerem 502 648 369 lub mailowo kontakt@dolce-vita.pl

 

Informacje dodatkowe:

- możliwość przygotowania dania dla osób mających dietę specjalną (wegańskie/wegetariańskie/bez glutenu i inne) - prosimy o wcześniejszą informację telefoniczną w razie potrzeby

- w celu uniknięcia rozliczeń w dni Świąteczne, rezerwację należy opłacić wcześniej w całości

- ilość miejsc jest ograniczone

 

Przejdź do góry strony