Zupy i dania główne

STAŁA KARTA MENU

ZUPY

ROSÓŁ
MAKARON / MARCHEW / PIETRUSZKA
16 ,-

ZUPA CZOSNKOWA
SEREK GÓRALSKI / GRZANKI

16 ,-

 

DANIA GŁÓWNE

ROLADA WOŁOWA
KLUSKI ŚLĄSKIE / SOS / MODRA KAPUSTA
49 ,-

 

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA SOUS-VIDE
KLUSKI ŚLĄSKIE / SOS LEŚNY / ZESTAW SURÓWEK
49 ,-

 

KOTLET SCHABOWY
ZIEMNIAKI OPIEKANE / KAPUSTA ZASMAŻANA
39 ,-

 

KOTLET DROBIOWY W CHRUPIĄCEJ PANIERCE
FRYTKI / ZESTAW SURÓWEK

39 ,-


PLACEK PO WĘGIERSKU
GULASZ WOŁOWY / OGÓREK SEZONOWY
42 ,-

 

SAŁATKA Z KURCZAKIEM I GRZANKAMI
MIX SAŁAT / POMIDOR / OGÓREK ZIELONY / PAPRYKA / SEZAM / KURCZAK / SOS VINEGRET / SOS BALSAMICZNY
39 ,-

 

PLACEK LEŚNY
SOS (PRAWDZIWEK, PODGRZYBEK, RYDZ, KURKA) / ZESTAW SURÓWEK
40 ,-

 

PSTRĄG Z PIECA
FRYTKI / ZESTAW SURÓWEK

53 ,-

 

SER SMAŻONY
FRYTKI / ZESTAW SURÓWEK / ŻURAWINA

39 ,-

 

PLACKI ZIEMNIACZANE
ŚMIETANA

35 ,-

 

SAŁATKA Z TUŃCZYKIEM I GRZANKAMI
MIX SAŁAT / POMIDOR / OGÓREK ZIELONY / PAPRYKA / SEZAM / TUŃCZYK / SOS VINEGRET / SOS BALSAMICZNY

39 ,-

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Możliwość zamówienia całej gęsi pieczonej z dodatkami!
Zarezerwuj stolik i poinformuj nas minimum 3 dni przed planowanym przyjściem na wyśmienitą gęsinę
550 zł/sztuka 
Cała gęś wystarcza dla 4-6 osób 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Przejdź do góry strony