Autorskie menu oparte na pasji tworzenia i intuicji wytrawnego smakosza, lata doświadczenia w kuchni, praktyka w restauracjach Michela Morana (Bistro de Paris i Michelle’s Brasserie) oraz kurs „Treningu smaków” prowadzony przez najlepszych polskich kucharzy. To tylko nieliczne atuty naszego Szefa Kuchni. Odkrywca smaków, kreator w kuchni z krwi i kości – Gości naszej Restauracji zabiera w kulinarne podróże podane na talerzu. W swojej kuchni stosuje produkty od najlepszych polskich dostawców, zaś bogactwo rodzimych specjałów przeplata ze smakami pochodzącymi z całego świata.

O jego otwartości na inspiracje świadczy dążenie do bycia w trzech miejscach jednocześnie: przy rodzinnym i pełnym radości włoskim stole, przy zaskakującym aromatami i smakami portugalskim straganie oraz w polskiej tradycyjnej kuchni, w której pierwsze pierogi lepił pod okiem swojej babci. Teraz swoje marzenie realizuje w Restauracji Dolce Vita serwując gościom ucztę dla podniebienia.

Zapraszamy Państwa w niezwykłą, kulinarną podróż z naszym Szefem Kuchni!

Nasza Restauracja to nie tylko wyśmienita kuchnia. To również elegancko urządzone wnętrze idalnie pasujące do spotkań mniej lub bardziej formalnych.

Facebook